Ersättning

Arbetsgivare kan välja att betala skattefri reseersättning för att täcka utgifterna för boende, mat och småförvärv som naturligt uppstår för anställda när de reser i samband med sitt jobb. Tillägg kan registreras snabbt och effektivt på mobilen med Acubiz.

Ersättning i Acubiz

Kostnader som uppstår när en anställd utför sitt jobb måste vara snabba och enkla att registrera och hantera. Detsamma gäller ersättningar när den anställde är på någon form av affärsresa.

  • 1 Tryck på plus längst ner på skärmen och tryck på "tillägg"
  • 2 Ange ett till och från datum, land, destination och, om det behövs, ett projekt
  • 3 Välj måltider för varje resedag
  • 4 Skicka in ersättningen för godkännande genom att trycka på "Skicka"

Villkor för ersättning

Vissa villkor måste vara uppfyllda för att ha rätt till utsläppsrätter. I grund och botten måste medarbetaren vara borta i minst 24 timmar, det måste vara en dokumenterad affärsresa och det är en förutsättning att den anställde övernattar hemifrån. Du kanske redan vet allt detta när du har landat på den här sidan. Om inte, vänligen kontakta oss för mer information eller läs om utsläppsrätter på Acupedia.

Priser för resebidrag

Anställda kan registrera sin ersättning i full överensstämmelse med nationella priser i Acubiz. Vi håller reda på priserna – och uppdaterar dem regelbundet – vilket säkerställer att återbetalningen av skattefri ersättning är korrekt. Arbetsflödet för ersättning liknar arbetsflödet för våra andra lösningar: Den anställde registrerar enkelt, i det här fallet, utsläppsrätter, godkännaren får en översikt och kan godkänna den eller avvisa den och skicka tillbaka den till den anställde. Slutligen kan ekonomiavdelningen arbeta med digitala data och se till att den anställde får ersättningen för ersättning.

När processen för registrering av utsläppsrätter är enkel och tillgänglig ökar sannolikheten för korrekt reseersättning och färre fel under hela arbetsflödet.

Läs mer om utsläppsrätter på Acupedia

Vill veta mer? Kontakta oss.

Få en onlinedemonstration

30 minuter när du är tillgänglig.

Låt oss prata.

Låt oss ringa dig.

Låt oss träffas.

Hos oss eller hos er.

Få en gratis demonstration

Få en gratis demonstration

Gratis och utan förbindelse