Prova Acubiz One gratis

Gör hanteringen av affärsrelaterade utgifter, resekostnader och kostnadsrapportering till en lek. Testa vår app gratis via ett demokonto eller genom vår enanvändarlösning, Acubiz Professional.

Acubiz på telefonen

Demo-version

För dig som vill se och prova appen i en testmiljö.

Ditt demo-konto upphör att gälla 30 dagar efter skapandet. Efter det är du välkommen att skapa en till om du känner att du vill testa igen.

Acubiz Professional

För dig som vill använda appen på riktigt.

Vill du ha obegränsad användning? Det kostar bara 0,99 EUR per månad med en Acubiz Professional-lösning .

Prova gratis

Skaffa Acubiz One i din appbutik

Prova gratis. Registrera en kostnad via ett demo-konto och se hur enkelt det är.

Acubiz för företag i alla storlekar

Vi kan hjälpa alla typer av organisationer med våra lösningar.

Välj lösning enligt kraven

Alla bör ha tillgång till enkel kostnadshantering. Alla bör ha tillgång till Acubiz. Det spelar ingen roll om du är frilanskonsult, start-up, ett litet företag med 5 anställda eller en stor internationell organisation med tusentals anställda. Det grundläggande behovet av enkel kostnadsrapportering finns överallt, men kraven på komplexitet varierar från företag till företag. Vi erbjuder tre olika lösningar som hjälper till att underlätta vardagens hantering och administration av företagskostnader.

Fördelar för ekonomiavdelningen

Acubiz kommer att göra livet lättare för ekonomiavdelningen. Att hantera utgifter med Acubiz säkerställer att all dokumentation och information relaterad till varje transaktion registreras, lagras och vidarebefordras till ekonomiavdelningen. Vår Acubiz Small Business- och Acubiz Corporate-lösning kommer också med en webbapplikation, Acubiz EMS. Den är särskilt utformad för användare i ekonomiavdelningen. I webbappen hanteras uppgifter relaterade till kontroll, export och användaradministration.

Vill veta mer? Kontakta oss.

Få en onlinedemonstration

30 minuter när du är tillgänglig.

Låt oss prata.

Låt oss ringa dig.

Låt oss träffas.

Hos oss eller hos er.

Få en gratis demonstration

Gratis och utan förbindelse